Tepur - efektivní suchý čistič koberců 750g

(0x)
Tepur čistič koberců 750g
Sypká vlhká směs na čištění koberců a vybraných potahových látek bez použití vody.
Kód
221015000
Dostupnost
na skladě
Naše cena s DPH
155,00 Kč/ks
ks

Produkt patří do kategorie:

Popis

Je vyroben na bázi přírodních látek, viditelně absorbuje špínu, jeho aplikace bez použití vody zabraňuje nadměrnému provlhnutí a tím srážení koberců a textilií, vykazuje antistatický účinek, který se projevuje zlepšením vlastností vláken. Unikátní struktura perlové celulózy zaručí snadné odstranění přípravku z koberců a textilií po čištění. Sypká vlhká směs na čištění koberců a vybraných potahových látek bez použití vody.

Jak Tepur funguje

- Tepur odstraňuje nečistoty jak mechanicky pevné (prach, pevné a nerozpustné částečky) tak i nečistoty rozpustné (tuky, organické látky). Vlastní perlička zachytává nečistoty dvěma způsoby:

1. Aktivními póry přilepí na svůj povrch mechanické části a při zaschnutí se tyto přilepené části již neoddělí.

2. Čisticí látka, kterou je perlička napuštěna a která je obsažena v houbovité struktuře perličky, se regulovaně uvolňuje, rozpouští tuky a jiné organické sloučeniny. Perlička přirozeným odpařováním uvolňuje chemicky čistou vodu a tím zároveň do svého objemu přijímá rozpuštěné nečistoty – jednoduše a prostě čistí.

- Po vyschnutí se perlička stane pevnou a tvrdou kuličkou, její povrch je po zaschnutí hladký a tím také umožní její velmi lehké odstranění z vlasu koberce či textilie. Jakoukoliv manipulací při čištění nikdy nedojde k porušení perliček, perličky mají optimální velikost pro zapracování do čištěného materiálu a zároveň po zaschnutí a opětovném vysávání a díky své jednotné velikosti (váze), nikdy nepráší.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

0

Hodnotilo 0 uživatelů

5
4
3
2
1

Články